Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jatuh kita pada hari ini bukan untuk mematahkan semangat dan harapan tapi pendorong kita dihari kemudian..

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 26
Ahli: 0
Jumlah: 26




  Dari Galeri
assalamualaikumm...kps semua muslimah..saya SaLwAa^911..sudi2kan menjadi kenalan baru..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
rainerjons: 17 hari yang lalu
rainersmith: 28 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> marlina sakura


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
afiza ahmad winter sonata


marlina sakura
[258 x 357 jpg]

Dihantar olehmarlina_sakura
TarikhMay 02 2003
Hits6020
Undian2
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
inilah saya marlina_sakura..moga ukhuwah yang kita bina ini akan diberkati dan berpanjangan...insyaallah..
Keterangan: inilah saya marlina_sakura..moga ukhuwah yang kita bina ini akan diberkati dan berpanjangan...insyaallah..

Komen yang telah dihantar
Ainul Mardhiah
(2003-05-02)
assalamualaikum, salam ukhwah dari akak... :)
Hanan
(2003-05-02)
salam harmonis dari saya.. ukhwah fillah abadan abada!!
shiFa
(2003-05-02)
alahai... comei nyer...
ida01
(2003-05-02)
salam ukhuwahfillah dari saya.kecik sangat la.ehheh.tak nampak
minah arab
(2003-05-02)
salam mahabbah dari saya......hamper apa tu?
hub addin
(2003-05-03)
assalamualaikum....salam ukhwah fillah....bergambar kat mane tu ? :-)
alkhwariezmiey
(2003-05-03)
ana uhibbuki fillah
sayasarah
(2003-05-05)
assalamualaikum...aih keceknya....awak pakai cemin mata ye...?ya saya nampak (32x)
nur indah
(2003-05-05)
assalamu√°laikum... salam khuwwah dr akak... nak hamper!!:))
marlina sakura
(2003-05-06)
salam ukhuwah kembali..sori gambar ni mmg kecik,ni mase mlm akhir sem jwtnkuasa pwakilan plajar,hamper tu no.btuah..
marlina sakura
(2003-05-07)
gambar ni kat food court regency hotel port dickson,waktu saya study kat politeknik PD..
sumaiyahbachok
(2003-05-07)
marlina sakura ni dari pontian johor kan?
sumaiyahbachok
(2003-05-07)
pontian kat mana tu???
qaulah atrah
(2003-05-11)
assalamu'alaikum.. salam ukhwah kak.. akak pegang aper tue ? tak kasi qaulah tengok pun erk...
nur islami
(2003-05-11)
salam ukhwah dr ana..nak hadiah kat tgn tu leh tak akak...?hehehe..
anak perak
(2003-05-11)
salam.... cam penah ku lihat , tp di mana yer ??
marlina sakura
(2003-05-12)
pontian kat pekan nanas,qaulah lak kat maner?
marlina sakura
(2003-05-12)
alah sori qaulah tu hamper jek..nur islami nak hadiah tp sori dah takde lagi..
marlina sakura
(2003-05-12)
simaiyah yg tanye pontian kat ner ye..pontian kat pekan nanas,sumaiyah lak kat ner..
marlina sakura
(2003-05-12)
ye ke anak perak..rasenyer dah lama tak gi perak tu..mimpi kot...
azzahrawi
(2003-05-15)
a'kum kak..salam ukhwah fillah dari sayee
ateh imtiaazz
(2003-05-16)
kuningnyre cik kak...alamak maner kaki??heheh..sala ukhuwwah.. gurau jer jgn terasa
nur ilmiah
(2003-05-23)
Assalamualaikum, salam mahabbah islamiah dari saya. Akak pegang hamper aper tue? Nak sikit bleh....
maira
(2003-06-12)
akum...ni peminat card captor sakura ke?
hanieblues
(2003-07-18)
a'kum akak
aL-FatiHaH
(2003-07-24)
akak lawa baju akak pon lawa gakss..
umat kerdil
(2003-08-16)
assalamualaikum...sekarang ni dah start bekerja atau sambung blaja lagi?slm ukhuwah dari ana..
ismi atikah
(2004-06-23)
assalamu'alaikum wbt.. nak hamper tuh... nak jugak.. tak kira.. nak jugak... :P
fathi
(2004-11-16)
slamat hari raye dr..sya..moga terjalin ukhuwwah di antara kita..
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
seniputeh
(2007-07-22)
assalamualaikum. muslimah tshirt.. layari www.geocities.com/seniputeh/IslamicProducts

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.046522 saat. Lajunya....