Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-03-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Adakalanya kita perlu menangis, supaya kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa supaya kita dapat menilai betapa mahalnya harga setitis air mata.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: nur_elhikmah
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 13709

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Dari Galeri
A'kum...

Gambar WaznahNurunnajah...panggil jer najah....

salam Ukhwah buat semua.....

Wassalam.

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 4 jam, 30 minit yang lalu
Swarig123: 27 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> irdina82


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Nawwal dan alan 1701g honnney mk


irdina82
[353 x 480 jpg]

Dihantar olehirdina_82
TarikhJun 06 2004
Hits5958
Undian6
Rating8.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum....
salam ukhwah buat semua warga komuniti muslimah....analah irdina (tembam gitu).... hikhikhuhu :)
Keterangan: Assalamualaikum.... salam ukhwah buat semua warga komuniti muslimah....analah irdina (tembam gitu).... hikhikhuhu :)

Komen yang telah dihantar
istisafa
(2004-06-07)
assalamualaikum... tembam ke.. tak ada lah tembam dik, comel lagi ada laa..
honnney mk
(2004-06-07)
cute la akak nie.. boleh berkenalann..?
nur indah
(2004-06-08)
assalamu'alaikum.. slam ukhuwwah irdina... alahai dik, tembam2 le comelll... :-))
irdina 82
(2004-06-10)
Assalamualaikum......alahai......yer tembam sangat ni...skrg tgh diet hehe ;-) honnney_mk nak kenal buleh jer...
irdina 82
(2004-06-10)
As'kum istisafa,nur_indah,honnney_mk.......salam ukhwah berpanjangan....Semoga diberkati Olehnya..ni kat KISDAR :)
niesha ayang
(2004-06-11)
mcm kenal ajer...budak kisdar,bangi kan?sy bdk DIT thn ni abs.klu ct/aton kenal kot.selalu g bilik A101.carilah sape sy
tasneem
(2004-06-13)
comeynye adik ni ..ukwafillah dari akak
irdina 82
(2004-06-14)
As'kum...akak tasneem.........mana ader comey...... =) bulat aderlah....hehe...salam ukhwah gak dr sy...akak org mana?
amirana
(2004-06-19)
a'kum..klu x silap i know u..i'm hanan u remember,kwn sebilik ngan aisyah dl..org panggil aku anne..
amirana
(2004-06-19)
but i'm 4get ur name...can u email me at [email protected] please..thanks..
irdina 82
(2004-06-19)
W'salam.......ooo...hanan yg sekarang blaja kat UK tu yer???? Rasa2 cam kenai....hehe..tak sangka jumpa kat sini.....
nawwal
(2004-06-20)
Assalamu'alaikum akak...nawwal suka sgt nick irdina ni...tp takmo guna la.hihi..comeyla akak!!rasa nak cubit je pipi tu!
Hanan
(2004-06-25)
salam harmonis..:)
simple shida
(2004-06-25)
aiwah.. ni irdina82.. salam ukhwah..
irdina 82
(2004-06-26)
W'salam...Nawwal...yer ker....suka nick ni.....hehe.....buat saudari presiden Hanan dan simple shida.....
irdina 82
(2004-06-26)
Sambutlah salam ukhwah berpanjangan dariku..........di mana bumi dipijak di situ Islam dijunjung....
irdina 82
(2004-07-17)
Assalamualaikum.......skrg ana dah abih praktikal...boring laks duk di umah....ader jawatan kosong x?
lutarhaz22
(2004-08-10)
akum,salam perkenalan dr akak...akak nk tanya...adik nie dr kisdar selngr kn?akak pun dr kisdar gak,skrg akak kt msr
rabiatul addawiyyah
(2004-08-26)
Assalamualaikum...
rabiatul addawiyyah
(2004-08-26)
comel nya.......ni yg buat org sayang ni...akak bila nak datang kat TTC ni...windu la......windu.......
rabiatul addawiyyah
(2004-08-26)
Salam ukhwah buat mu juga...Salam MESRAA...... Salam SAYANG......
sholaty
(2004-09-06)
come ar akak nie...cam kiter gak....hehe
irdina 82
(2004-09-07)
waalaikumsalam lutarhaz22,rabiatul addawiyyah semoga kalian dirahmati allah, jugak buat adik sholaty...mana ada come....
irdina 82
(2004-09-07)
ros, akak pun windu kat hang jugak.....skrg tgh ada problem x leh dtg...InsyaAllah....
irdina 82
(2004-10-18)
Assalamualaikum...buat semua warga komuniti ukhwah Selamat Menjalani Ibadah Puasa, sama2lah kita manfaatkan bulan berkah
irdina 82
(2004-10-18)
dan semoga kita semua tidak tergolong dalam golongan yang rugi :)
rabiah-adawiyyah
(2004-11-10)
assalamualaikum...mcm kenai jer....hahaha....lame tak jumpa k.liza dah...sihat? mcm mana pose ni?
rabiah-adawiyyah
(2004-11-10)
smoga ramadhan kali ini mendtgkan k'berkatan dlm hidup kita kerna kita x tau adakah kita akan temui ramadhan yg akn dtg
rabiah-adawiyyah
(2004-11-10)
raya ni dtglah umah tau....thn depan nak pindah dah..i'Allah
irdina 82
(2004-11-11)
Assalamualaikum...buat semua warga komuniti ukhwah Selamat Menyambut Eidilfitri sambutlah secara besederhana
irdina 82
(2004-11-11)
dan tangisilah pemergian ramadhan ...... semoga kita mendapat pengampunan daripadaNya...
salam ukhuwah
(2004-12-06)
Assalamualaikum...ukhuwwah fillah....
uqu
(2004-12-16)
salam ukhwah buat akak yang cute...ana uqu.... Semoga Ukhwah Berpanjangan...Insya-Allah
irdina82
(2005-01-15)
ermmm kena daftar baru...password lama hilang....so nama pun dah tertukar sikit..
irdina82
(2005-01-15)
buat uqu......contactlah akak.... [email protected]
ainnursolehah
(2005-01-22)
kaulah sahabat ku dunia dan akhirat...moga Allah merahmati persahabatan ini..
honey nurhaliza
(2005-09-24)
salam ukhwah dari ana...kita sebaya laaa...
burairah
(2005-09-29)
asalamualaikum..salam ukhwah dari burairah..cantik dan bersina wajah adik..salam ceria.. :)
nurul iman1982
(2005-11-07)
assalammualaikum..................... Irdina, ana adik Cikgu Niza ni.
irdina 82
(2005-11-15)
ﻪﻟﻟﺍﻝﻮﺴﺮﺪﻤﺤﻤ ﻪﻟﻟﺍﻻﺍﻪﻟﺍﻻ Send this kalimat to 12 nice persons and your financial position improves wit
irdina 82
(2005-11-15)
100% gerenti. Memang aneh tapi NYATA
irdina 82
(2005-11-15)
Lama betul tak bukak laman web ni rindu betul
honey nurhaliza
(2006-02-19)
Assalamualaikum irdina...anti study di kuis ek?? ana pun study sana juga dulu...boleh kenal??
eida
(2008-04-23)
salam ukhwah...akak ini comey lah =)
nais
(2008-12-22)
salam wahdatul ukhwah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.04968 saat. Lajunya....