Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-12-2018  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Membantu orang yang terlanda kesukaran dan menghiburkan orang di dalam kesusahan bererti menebus dosa-dosa besar
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Bubnowie
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13706

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 25
Ahli: 0
Jumlah: 25




  Dari Galeri
Assalamualaikum...


Assalamualaikum pembuka bicara,
buat sahabat muslimah semua,
nur_tinta kini senyum tertawa,
melihat gambar sendiri rupanya :)

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
Swarig123: 6 hari yang lalu
Bubnowie: 19 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> nuarii


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
cik mazz Rozfitri


nuarii
[100 x 155 JPG]

Dihantar olehnuarii
TarikhApr 16 2004
Hits4092
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
nuarii-
Keterangan: nuarii-"salam utk semua, inila wedding photo yg saya janjikan tu, harap kaum muslimah je tgk ye"

Komen yang telah dihantar
kasih kekasih
(2004-04-19)
paasangan bahagia...semoga kekal ke anak cucu...insyaAllah...
nurani
(2004-04-19)
hai akak.. boleh tahan possingnyer.. moga bahagia ke dunia akhirat,insyaAllah.. :)
nuarii
(2004-04-19)
terima kasih doa dari kalian... posing tu tak reti tapi dah ade tukang suruh, ikut ajele.. :)
wida smiley
(2004-04-19)
salam ukhwah..tahniah gak..comei heh
azura anakmami
(2004-04-19)
tahniah...comey sungguh,semoga bahagia :)
nuarii
(2004-04-19)
thanks / nak bg ingatan, jgn terpedaya dgn gambar, ni kan kat studio, so macam2 boleh ejas, jerawat pun boleh hilang. :)
cik mazz
(2004-04-19)
comeynyer nuariii...maz teringat lg lauk kenduri nuari yg sedap :)
istisafa
(2004-04-20)
memang comel.. kak su doakan agar kalian berbahagia selalu hendaknya..
nuarii
(2004-04-21)
amboi cik_mazz, ingat lauk je ye.. mmg kuat makan la cik_mazz ni. Terima kasih doa kak su dan kawan2.
nuarii
(2004-04-26)
tak.. pelanduk 2 serupa kot. :) Dia org penang... sekarang ni saya kpl batas. takpernah dia keje or menetap mersing.
Hanan
(2004-04-26)
Tahniah, Semoga berbahagia selamanya..
zawina
(2004-04-30)
semoga dpt ank soleh dan cunnnn..
nuarii
(2004-05-04)
terima kasih hanan dan zawina. tak sabo ni nak timang anak. :) rasa tak percaya pun ada jd ibu.
darul numan81
(2004-05-05)
wah... nampak romantiklah gambo ni.. bila anti nak dpt baby tu?ngah nunggu hari ke?nnti leh ana pinjam baby?oppss..heheh
littleOne
(2004-05-10)
eh kak nuarii.. ari tu tak tau pon yg kak ni ahli hanan.com.my ni.. hmm ape pon, conok dpt jumpe kak
nuarii
(2004-05-10)
littleOne--yg mana??? boleh bg tau.. kita ada jumpa ye masa majlis aritu???
niesha ayang
(2004-05-27)
bestnye romantik sungguh.apapun semoga berbahgia.......hingga akhir hayat.
niesha ayang
(2004-05-27)
akak nmpk comel.bglah tips jaga badan.
nuarii
(2004-05-29)
takde tips ape2,jaga bdn?tak jg pun,tp dh mmg bdn akak ni kurus, tp kering bukan solid pun! :))
embunsetitis
(2004-05-31)
tahniah kak nuarii... tumpang gembira tengok gambo nie..moga bahagia dunia akhirat :) mcm maner nak post foto kat sini?
nuarii
(2004-06-01)
sng je,,klik kat hantar foto yg atas sekali tu,lepas tu browse file mana yg nak dibubuh tu. pastu upload le.
embunsetitis
(2004-06-02)
tima kasih kak nuarii..saya dah upload dah..selamat berkenalan ye... gembire dapat kenal kak nuarii.. :)
nuarii
(2004-06-03)
same2... yg mana satu gambarnya? boleh la akak cari..heheh
LaTomatina
(2004-06-07)
ooo ni kak nuarii yer..comey..comey :) slm ukhwah dr sy ;)
Raudhatunnur04
(2004-06-10)
BAGAI PINANG DI BELAH DUA.SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE ANAK CUCU!!
alfaqierah
(2004-06-17)
A'kum..la..akak nuarii ni rupanya zaujah abg zaihal .jumpa time grand nite dinner di Png Golf Resort MEGA JK hr tu :)
cik mazz
(2004-06-19)
tak sabar nak gi jenguk baby nuariiii....tunggu....siapkan hadiah utk maz tau....hehe..
i nurazlina
(2004-06-25)
Semoga berbahagia ke anak cucu cicit ek...
nuarii
(2004-07-01)
salam ukhwah tomatina, thanks doa raudhatunnur, faqierah akak dah tau yg mana awal2 sbb abg zaihal dah bgtau masa dinner
nuarii
(2004-07-01)
maz?sape yg kena sedia hadiah ni,org yg beranak ke org yg jenguk baby?:)... nurazlina - trima kasih le doakan kak nuarii
sharifah munawwirah
(2005-11-13)
taniahhh...pgang apa itu..bunga ke?
sharifah munawwirah
(2005-11-13)
taniahhh...pgang apa itu..bunga ke?
haifa218
(2007-02-13)
naurii, awak kepala batas, penang @ kedah? kata mana ek?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.049141 saat. Lajunya....