Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jangan buat esok, jika boleh dibuat hari ini

-- Abraham Lincoln

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Dari Galeri
Ni la gamba saya...:)
Salam ukhuwah dari bumi UK

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 22 jam, 2 minit yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> nurmujahida


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nurmujahida AnisAqilah


nurmujahida
[493 x 339 jpg]

Dihantar olehnurmujahida
TarikhSep 15 2003
Hits7575
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Tu dia pengantin tanpa calitan sebarang mekap.  lawa kan? :D
Keterangan: Tu dia pengantin tanpa calitan sebarang mekap. lawa kan? :D

Komen yang telah dihantar
ida01
(2003-09-16)
alahaiii cantiknyer.dekat mane nih?
MawardahSolehah85
(2003-09-16)
subhanallah... Indahn
nurmujahida
(2003-09-16)
dekat gombak :D
ilasuhaila
(2003-09-16)
subhanallah..sungguh indah & cantik ciptaan Allah.. ana ucapkan TAHNIAH untuk pengantin :)
lady Iu
(2003-09-17)
tahniah wat kawan yang dah kawin tu... nurmujahida bile nak kawin... heheheeee
afiza ahmad
(2003-09-18)
hehe bestnya..nak kawin la jugak..:P
ida01
(2003-09-19)
ahakss.wah kak fizah..hehe tak sabo nampak.hehe
Hanan
(2003-09-20)
memang cute.. ajaklah dia join muslimah.. :)
nur indah
(2003-09-22)
ermm, mmg lawa tanpa mekap... nanti akak pon nak camtu gak le.. hehe.. fiza nak kawen ke?? :P
Kakyong
(2003-09-23)
Subhanallah....lawanya, terpesona kakyong......eee..fizah tu nak kawin dah ke?....:P
afiza ahmad
(2003-09-23)
ekekekke..memain je laa :P
ilasuhaila
(2003-09-24)
kalu betul pun ape salahnye kak Fiza..bleh mkn nasi minyak..kat London nih mana ader nasi minyak..rindu la..
selasih
(2003-09-24)
aik!kat london tak ade nasik ke...alahai...kenapa kolot sgt london tu hehehe
ilasuhaila
(2003-09-24)
ader tu ader nasi kat London ni selasih..tapi kalu nak nasi minyak kena masak la..lebih baik kalu dpt mkn free jer.. :)
alkausar
(2003-09-27)
mcm kenal, dua di kanan tu..nisa' dgn sape yer sorang lagi tu, lupe nama
nurmujahida
(2003-09-29)
heheeh sempat borak kat sini yer..apalagi cepat2la mendirikan masjid ;) dua dari kanan tu sarah :)
nurmujahida
(2003-09-29)
yg pengantin tu akhawat dari UTP, ana dari uitm dan the rest MMU...harmoni tak ;)
alfaqierah
(2003-10-03)
subhanallah...cantik sungguh ciptaan ALLAH swt kan..:) ramainya muslimah kt sini nk mndirikn masjid..wah-wah..sila-sila
sesejuksalju
(2003-10-08)
salam ukhuwah dari ana...comel2 semuanya...yang tepi-tepi tu bila lagi nak...???:)
aiz
(2003-10-15)
subhanallah..sunggu indah ciptaan yg ESA...salam ukhwah fillah
nurmujahida
(2003-10-16)
salam ukhuwwah dari ana juga buat semua :)
wida smiley
(2003-12-06)
cantiknyer..
snowangel
(2003-12-19)
Matanya memancarkan sinar keikhlasan..
senyuman kasihku
(2003-12-28)
assalamualaikum .... comelnya.....
senyuman kasihku
(2003-12-28)
assalamualaikum .... comelnya.....semua sekaLI
azura anakmami
(2004-01-04)
A'kum. waduh-2 cantiknyaa,suka nengok org kawin..hikk +an makan nasi minyak sdapnya..erm ngidam nasi minyak le..
palingcomey
(2004-01-12)
a'kum....leh la...
palingcomey
(2004-01-12)
bkn nak kate ape tp........mak uihhh......cun wooooo....
syarifah
(2004-02-03)
assalamualikum abt,,mmg bbagus tak bersolek..solekan itukan khas buat suami tercinta??tabaruj kan salah..wassalam
pena sufi
(2004-03-19)
assalamualaikum...tabbaruj tak salah...tapi sederhana. kalo nak lebih2...tue utk suami
pena sufi
(2004-03-19)
lawa jiddan...selamat pengantin baru
nawwal
(2004-03-20)
SubhanaLLah....jamilah jiddan...moga menjadi isteri solehah...amin...
ayu83
(2004-04-09)
lawa tudung ...beli kat mana yerk?
puterialyamaisara
(2004-04-21)
salam ukhuwwah dari ana juga buat semua :)
nur islami
(2004-04-26)
cantiknya pengantin..!!salam ukhwah dr ana..
ellyz
(2004-04-30)
semoga kekal hingga anak cucu
irdina 82
(2004-05-13)
Alhamdulillah.....moga jadi isteri solehah......
ainulia
(2004-10-10)
mas kawin murah tanda wanita solehah....tul ke?? slmt pnganti baru..
errda85
(2004-12-19)
Indah...sungguh ciptaanMu.2hati disatu menjadi supaya menjadi satu...
errda85
(2004-12-19)
permata hati telah bertaut kembali..
ifti hanan
(2005-02-19)
lawanya pengantin nie..rasa mcm nak kawin plak (,''...
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
hurynnabeehah
(2005-08-04)
assalamualaikum.nak tnya lah...akak yang kanan sekali tu? saya macam kenal saja...macam salah seorang akak fasi masa program WAMY kat kem raudhah gombak hari tu?...betul tak
syahadah muslimah
(2005-08-23)
ana kenal kakak yang kanan sekali tu?...kak nisa kan...mmu student
eida
(2008-04-22)
comeynya =) salam ukhwah dr ana

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.048736 saat. Lajunya....