Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-08-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Adakalanya kita perlu menangis, supaya kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa supaya kita dapat menilai betapa mahalnya harga setitis air mata.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Dari Galeri
assalamu'alaikum wrt wbt...salam ukhwah minni.:)
nak tahu ana yg mana? ana yg sdg duduk ditgh2 dan diapit oleh sahabat2 tersayang..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 11 jam, 20 minit yang lalu
bintanghatee: 2 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> azzahrawi


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
airmata kasih atehimtiaazz


azzahrawi
[320 x 476 jpg]

Dihantar olehazzahrawi
TarikhMay 15 2003
Hits8195
Undian6
Rating8.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
a'kum semua...salam mahabbah dari saya
Keterangan: a'kum semua...salam mahabbah dari saya

Komen yang telah dihantar
titisan airmata
(2003-05-15)
hai akak zahrah..salam sayang dari alia..:)
airmata kasih
(2003-05-15)
hai zaharah....comelnya dia
baiduri aiman
(2003-05-15)
salam mawaddah zahrah..ni mesti masa pegi umrah kan..comei arr dik..
honey nurhaliza
(2003-05-15)
A'kum dik...ooo nih la adik azzahrahwi yg antar msg kat akak tuh yer...salam mahabbah juga dr akak utk adik yg cute!!
azzahrawi
(2003-05-15)
salam mahabbah dan mawaddah dari saya jugak
natrah ilaiza
(2003-05-15)
A'kum..bertuah sungguh adik ni..muda2 lagi dah jejak kaki ke tanah suci..umur berapa adik ni?
nur indah
(2003-05-15)
assalamu'alaikum dik..... salam ukhuwwah dari akak.. err, kat mekah ke ni? :)
ida01
(2003-05-16)
salam ukhuwahfillah dari ana.eh kat mekah yerk?
hurulain
(2003-05-16)
hihik...kiutnyer muka...dengan ibu ke tu? semoga jadi anak yang solehah..
syaiz
(2003-05-16)
ni ke azzahrawi?
azzahrawi
(2003-05-16)
waalaikumussalam semua...ya..ni jabal uhud nh..yang bukit batu belakang tu la tentera pemanah dok masa peran uhud dulu..
azzahrawi
(2003-05-16)
itu sedara yang gi sekali.....saya baru 16 ..bln jun ni masuk 17 la
ateh imtiaazz
(2003-05-16)
wahh..sonoknyer memuda dah pi saner...ok la tuh...bak sabda nabi..muda sebelum tua..
Hajar
(2003-05-16)
Salamuna'leykum, Salam Ukhwah dari saya juge... :)
baiduri aiman
(2003-05-17)
semoga berjaya dlm spm thn ni yer..moga2 tercapai cita2 nak jado doktor tu...doktor muslimah...insyaallah...
permaisuri hati ku
(2003-05-18)
salam ukhuwwah...nama anti saper yer?...spm thn nih ek?
azzahrawi
(2003-05-21)
salam ukhwah utk akhawat semua... nama saya kalau nak tau carik la dlm bahasa arab...dlm bahasa melayu bunga...
minah arab
(2003-05-21)
assalamualikum......azzahrawi....salam mahabbah dari saya..lawanya adik ni..suka lak akak tgk.....kim salam ngan mak yer
sweet darling
(2003-05-22)
a'kum.salam ukhuwwah jugak buat adik azzahrawi.good luck spm!!!
azzahrawi
(2003-05-22)
terima kasih akak.. insyaallah.. doakan kejayaan saya ya! kejayaan saya.. aalah kejayaan akhawat semua juga...
nur ilmiah
(2003-05-23)
Salam ukhwah fillah dari ana...........
hub addin
(2003-05-26)
assalamualaikum..salam ukhwah fillah wa mahabbah dari ana :D
nurmujahida
(2003-05-27)
assalamu'alaikum..salam ukhuwah fillah dr akak ida buat azzah..bila akak akan jd tetamu ALlah pula? ;)
titisan airmata
(2003-06-02)
BUNGA...mana akak zahrah ni, lama tak nampak..salam sayang dari ali untuk zahrah..:))
azzahrawi
(2003-06-02)
alia, saya carik awak lama la.. nak kenal awak lebih detail la...
azzahrawi
(2003-06-02)
w'salam semua.. salam ukhwah fillah daris aya juga, dilayangkan khas buat akhawat seantero dunia..
AINUL ADRIANA
(2003-06-14)
assalamualaikum,......erm...kak buat umrah atau..
azzahrawi
(2003-06-17)
umrah....
qaulah atrah
(2003-07-20)
assalamu'alaikum kak zahrah.. urmm.. camner ngan study ari nie ? ok ker ? dah boleh faham format sket2 ? kay yer..
qaulah atrah
(2003-07-20)
pelan2.. nanti, bolehlah ikut sket2.. good luck dr qaulah ! ^-^ go 4 A's
azzahrawi
(2003-07-25)
terima kasih di atas sokongan moral adik tu!!
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-27)
Assalamualaikum kak ... Salam Musayyaf dari ana, Sharifah.. Akak amek aliran apa yea? Cita2 akak apa??
azzahrawi
(2003-08-06)
w'salam.. akak ambik aliran sc dik... insyaallah, akak nak jadi thabibah.. adik doakan la ye.. kejayaan akak dlm spm yg
ismi safiza
(2003-09-05)
salam ukhwah fillah drp safiza...
al-kauthar
(2003-09-08)
salam ukhwah dr ana..gambar dgn ibu yek,ukhti..
azzahrawi
(2003-09-10)
doakan kejayaan saya salam spm yg tak lama lagi ni ye
simpLe sHida
(2003-10-19)
all the bessttt.. moge dpt besstt result..:) jwb molek2..
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-27)
jawab molek.. InsyaAllah.. lepas 11A tu, akak ana pun SPM gak.. insyaALLAh ana slalu doakan kjayaan akak.. Dr. Zaharah..
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-27)
nnt leh la akak inform kitorang kat KH ni result akak.. kan kan??
hafizah86
(2003-10-27)
zahrah betul ker nih??macam muka awie ajer...haa..hampa tukar gambar yer??
ardani
(2003-12-26)
akum.. jap nak teka .. nama azzahrawi ni, wardah ker...
MawaRJinGga
(2004-04-04)
semoga success selalu
sholaty
(2004-09-07)
teringin sangat nak g saner.....
qiesmie
(2004-12-28)
siapa nak berkenalan dengan saya click dpmm.net
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
sharifah munawwirah
(2005-11-13)
semoga mndapat ptunjuk ilahi;)
humaira86
(2006-09-18)
ni la gambar saya semasa berumur 16 tahun.. sekarang ni dah umur 20 tahun...
ainahaziqah
(2007-03-25)
salam perkenalan dari saya
ctaja83
(2007-05-21)
Assalamualaikum.... Hai awak.... Salam Ukhwah untuk awak....
eida
(2008-04-22)
salam ukhwah dari ana
tauhu99
(2009-02-08)
salam

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.047103 saat. Lajunya....