Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-10-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Apabila ilmu dan amal ibadah tidak membuahkan akhlak yang mulia , ertinya ilmu dan amal itu tidak ada nilainya di sisi allah dan manusia..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: querida
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13716

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Dari Galeri
Inilah saya bersama suami tersayang.Nick saya tu guna nama pendek suami.Kalau ke Batu Pahat Johor dtg lah kerumah saya.Paling mudah dtg ke Batu Pahat cari Masjid Sultan Ismail di bandar Batu Pahat sbb suami saya bertugas sbgi imam di masjid tersebut.ok

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 13 jam, 18 minit yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> airmata kasih


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nur tinta azzahrawi


airmata kasih
[320 x 477 jpg]

Dihantar olehairmata_kasih
TarikhMay 13 2003
Hits8298
Undian16
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
salam ukhuwah dari saya......
Keterangan: salam ukhuwah dari saya......

Komen yang telah dihantar
Hajar
(2003-05-13)
Salamuna'leykum, Salam Ukhwah dari saya... Berapa umur anti ni ye?? :)
hurulain
(2003-05-13)
akum...cantiknya baju,tudung pun cantik,orangnya pun cantik cam wardina...hihik..salam mahabbah fillah
anak perak
(2003-05-14)
a'kum.....salam ukhwah jg
airmata kasih
(2003-05-14)
as;kum....umur saya 21 thn....study lagi...salam persahabatan dari saya...
minah arab
(2003-05-14)
a'a lawa ler......jahit kat mana tu......saya pun nak buat macam tu ler.....heheh.....tp tak sesuai kot tuk saya....:)
airmata kasih
(2003-05-14)
awat pulak kata tak sesuai.....kan itu untuk wanita muslimah mesti sesuai punyalah....
titisan airmata
(2003-05-14)
assalamualaikum akak..masya allah, cute nyer..cam wardina..:)
ida01
(2003-05-14)
salam ukhuwahfillah untuk akak.hehehe.cantik.hehe
airmata kasih
(2003-05-14)
waalaikumsalam semua....cantik ker....hi..hi..hi..lawaknya...
baiduri aiman
(2003-05-14)
salam maaddah dr saya..jgn banyak bazirkan air mata erk..hehehe..
azzahrawi
(2003-05-14)
assalamualaikum kak..slam ukhwah fillah dari saya....
airmata kasih
(2003-05-15)
waalaikumsalam semua....
azzahrawi
(2003-05-15)
bila nak mai umah saya kak?
airmata kasih
(2003-05-15)
insyaalah la zaharah nanti la kot....
nur indah
(2003-05-15)
assalamu'alaikum dik... salam ukhuwwah dari akak... ewah, nak ganti wardina ke ni? :)
airmata kasih
(2003-05-16)
waalaikumsalam.....apa kabar semuanya....
azzahrawi
(2003-05-16)
baik ajerkk
ateh imtiaazz
(2003-05-16)
salam ukhuwwahh..ehh..cam kenaii..jer...dimana yer??di KOMUNITI MUSLIMAH laa
airmata kasih
(2003-05-16)
salam ukhuwah ateh....
azzahrawi
(2003-05-19)
jgn nangis lagi tau akak......adik akak sedia memujuk...hehehe
airmata kasih
(2003-05-19)
akak takkan nangis kalau hati akak tak runsing.....ehhheeee
azzahrawi
(2003-05-21)
ooooo gitu rupanya....risau adik kalau akak asyik nka menitiskan air mata...nick pun dah la sedih semacam ajerk hehehe
airmata kasih
(2003-05-22)
dah tak sedih lagi .....now akak dah happy sangat...alhamdulillah
sweet darling
(2003-05-22)
a'kum.salam ukhuwwah kak siti.kiter pernah chat,ingat lagi?now tgh happy?hehehehe......
airmata kasih
(2003-05-22)
wa'salam....yer dik akak ingat lagi....mmg pun akak tengah happy ni.....kikkkikik
nhul dila
(2003-05-27)
assalamulaikum..nak berukhwah gak
airmata kasih
(2003-05-27)
waalaikumsalam....mari ler ramai2 kita berukhwah...
anak perak
(2003-05-28)
a'kum.....salam ukhwah jg
airmata kasih
(2003-05-28)
waalaikumsalam salam ukhwah daruki jua
sweet darling
(2003-06-01)
a'kum.erm,lamer tak jumpa kak siti
titisan airmata
(2003-06-02)
salam sayang untuk akak ku..:))
MencariSinar
(2003-06-03)
salam ukhuwah dari saye..
airmata kasih
(2003-06-03)
waalaikumsalam....sweet darling....
airmata kasih
(2003-06-03)
salam sayang juga dari akak untuk adik alia & mencari sinar...
sweet darling
(2003-06-03)
a'kum.kak siti dah tak chat ker skarang?
airmata kasih
(2003-06-03)
w"salam...sorilah akak sekarang ni dah jarang chat...coz tak lama lagi dah nak final exam...so doakan kejayaan akak yerk
sweet darling
(2003-06-04)
a'kum.insyaallah!good luck!angah pon dah nak balik kampus.dah tak leh chat dah lepas nie.:(
airmata kasih
(2003-06-04)
wa;salam...dah nak balik ker...nanti jgn lupa mail kat akak tau...bye..
sweet darling
(2003-06-05)
a'kum.angah ader antar PM kat akak.dpt tak?gonna miss you...esok nak balik dah!
airmata kasih
(2003-06-06)
akak dah dapat dah PM angah tu....thanx...
al-kauthar
(2003-06-09)
kak..suke la kat kusi set ghumah akak..
airmata kasih
(2003-06-09)
hihi....yer ker suka.....
baiduri aiman
(2003-06-15)
kak siti...good luck dlm final exam yer..do your best!!
airmata kasih
(2003-06-16)
insyaallah.....doakanlah kajayaan akak ....
sweet darling
(2003-06-18)
a'kum.kak ct,final dah abis blom?
airmata kasih
(2003-06-18)
wa'salam angah....final akak blom habislah angah...insyaallah 21 ni habis dah...^^
suterakasih
(2003-06-22)
ct...apa khabar...best laa chat ngan ct ari tu...hehehe
sweet darling
(2003-06-23)
a'kum.kak ct,ari nie dah 23 so final dah abis kan?amacam?
airmata kasih
(2003-06-23)
wa'salam angah....a'aa final akak dah habis...alhamdulillah akak boleh buat semuanya...
suterakasih
(2003-06-25)
ooo...baru lepas exam yea...
airmata kasih
(2003-06-25)
iyea.....
titisan airmata
(2003-06-26)
Akum kak, the true love, adalah kesetiaan, dan selamayanya, go on kak..:P
airmata kasih
(2003-06-26)
insyaallah...
iErA
(2003-06-29)
assalamualaikum wrt wbt... salam ukhuwahfillah dari ana..
airmata kasih
(2003-06-30)
wa
airmata kasih
(2003-06-30)
wa'salam dik....salam ukhwah dari akak jua...
al-hijazi
(2003-07-03)
hai sekolah kat mana
al-hijazi
(2003-07-03)
hai sekolah kat mana
airmata kasih
(2003-07-03)
dah habis sekolah dah...
darul numan81
(2003-07-04)
as'kum...salam ukhwah buat airmata_kasih..jaga diri dan hiasi peribadi..ciptaan ALLAH semuanya indah..wassalam..
airmata kasih
(2003-07-04)
wa'salam darul....salam ukhwah dari saya juga....
qaulah atrah
(2003-07-20)
hye * assalamu'alaikum * gooD MorNinG kak ! ihihih.. ^-^ pekaba ari nie ???
airmata kasih
(2003-07-20)
wa'salam dik.....akak alhamdulillah sihat....
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-27)
wokkey.. pusing sana skit.. ok ok.. sini lagi.. ahaa.. depan skit kak... ok ok.. stop kat stu.. aha.. senyum skit..
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-27)
canteekk.... tiga.. dua.. KliK! heheh.. Salam Musayyaff dari ana kak, Sharifah.. ;)
airmata kasih
(2003-07-27)
salam dari akak juga...
alfaqierah
(2003-10-05)
a'kum..ai kak siti!! :) alhamdulillah..dah jmpa pun akak kat sini...akak,bila leh jumpa secara real ye? :D
airmata kasih
(2003-10-07)
ws dik.....kalau nak jumpa real jomlah kita jumpa kat mana2....
littleOne
(2003-10-20)
hai kak ct!!!! ni wani laa. tak ingat ke??? waa waa sedih nya.. hehehe... =D pape pon, wani doakan akak sentiasa bahagia
airmata kasih
(2003-10-22)
ii wani...akak masih ingatlah kat adik akak ni...so akak pun doakan semoga wani berjaya..isnsyallah...
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-27)
eh, kak wani ni akak littlemuslimah kan??
littleOne
(2003-12-09)
ehehe =) baru nak jawab soalan MuSaFiR_SaYYaFF... ye dik.. ni kak littlemuslimah .. =) salam kasih sayang buat kak ct =)
airmata kasih
(2003-12-14)
salam sayang utk wani juga.....
qaulah atrah
(2003-12-18)
untuk qaulah.. tader salam sayang kerhh ? uhuhu.. sedeyhnyerrrr... :(
airmata kasih
(2003-12-23)
salam sayang untuk qaulah jua....
SyAhEeDa
(2004-01-08)
hah? akak 21 thn ke? waaa... awet mudanye!! ingtkn bdak sek men mana tadi.. huhu... salam ukhuwah dr ana :D
airmata kasih
(2004-01-09)
awet muda ker...kikikkkk....lawaknya..apapun salam ukhwah dari akk juga..semoga ukhwah kita berpanjangan...insyallah...
azura anakmami
(2004-01-31)
as'kum.Ooo ni la..k.ct rosalinda..atau ct wardina hik..cun nya akak ku ni..slam ukwh bt akak ct yg cun...:)
azura anakmami
(2004-01-31)
as'kum.Ooo ni la..k.ct rosalinda..atau ct wardina hik..cun nya akak ku ni..slam ukwh bt akak ct yg cun...:)
fitri2909
(2004-05-30)
salam ikhlas penuh ukhuwwah
kasih kekasih
(2004-08-11)
salam ikhlas juga dari akak........
alin1605
(2004-10-17)
alin1605
(2004-10-17)
assalamualaikum wbt ... sori, kat ats 2 tertekan... ooo... nilah akak siti fatimah yer... jumpa gak akhirnya ...
kasih kekasih
(2004-10-18)
ws Lin....ni la akak...ehhhee...smg bahagia Lin...
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.049173 saat. Lajunya....