Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Dari Galeri
Ini gambar ana masa hari sukan. Ana yang tak nampak muka itu. Me Shy!

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 5 hari yang lalu
Laurenjoy: 33 hari yang lalu
jackurban: 34 hari yang lalu
porkalwais: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> nur elina


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
simple shida nur kemuliaan


nur elina
[373 x 286 JPG]

Dihantar olehalin1605
TarikhAug 12 2004
Hits5358
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
nielah gambar kiter n husband kiter...
maser family day kat pantai irama, kelantan.
Keterangan: nielah gambar kiter n husband kiter... maser family day kat pantai irama, kelantan.

Komen yang telah dihantar
kasih kekasih
(2004-08-14)
assalamualaikum kak...pasangan bahagia nampaknya...semoga kekal ke anak cucu...salam ukhwah dari saya...
istisafa
(2004-08-16)
macam adik beradik aje muka.. kalau muka nak dekat sama, orang kata pasangan bahagia..amiin, semoga sentiasa berbahagia
Hanan
(2004-08-18)
a'ah.. ada iras.. moga berbahagia...
nur islami
(2004-08-31)
pinjam spek tu leh tak..???panasla kat sini..hehehe
irdina 82
(2004-09-07)
Assalamualaikum...kawin umur berapa ni? alhamdulillah...kawin di usia muda
alin1605
(2004-09-23)
kahwin umur 20... husband kiter 26...
nur islami
(2004-09-29)
oo...ni la aline1605...
azura anakmami
(2004-12-15)
muka dekat sama leh kan..apa2 pun moga2 kekal selamanyer...:)
anafarhana
(2005-03-26)
askm...muke cam adik bradik plak..nilah org kater dah jodoh..
tokmasoon
(2005-04-28)
isy..... mana lak suami 'kiter''.... kan tu suami awak je ..... suami saya ... lain!.....hati2 dong bila bercakap......
alin1605
(2005-07-12)
tokmasoon...itu bahasanya saja... alin dan awak pun tahu, kan?
nuurlin
(2005-11-10)
fuh..silau ye spek mate hitam kamu ni..hihihi
kak iena
(2005-11-14)
aline1605.. bila nak hantar gambar babynya pulak? mesti comel kan.. :)
alin1605
(2006-01-24)
nuurlin, sebab silau la kita dan suami pakai sunglasses...hehehe...
alin1605
(2006-01-24)
kak jena, insya allah next year alin suami plan nak dapat baby sebab alin nak habiskan study dulu... insya allah april tahun depan alin tamat pengajian...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.047931 saat. Lajunya....