Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-10-2017  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk mengelakkan dari dikritik, jangan buat apa-apa, jangan cakap apa-apa.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sheikhengku11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13694

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 10
Ahli: 0
Jumlah: 10




  Dari Galeri
ni gambar zue yang pakai baju biru galas beg..kat sblh kawan baik zura..km kat uum sekarang ambil multimedia..tahun depan habis la insya allah.. doakan ye!

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 5 jam, 34 minit yang lalu
Sheikhengku11: 17 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> ummumuaz


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nur aimann adikbalqis


ummumuaz
[171 x 191 JPG]

Dihantar olehummumuaz
TarikhNov 29 2004
Hits2326
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
saya yusparina ingin mengucapkan salam ukhuwah pada semua yang melayari web ini dan sesiape yang mengenali boleh hubungi saya di email yusparina@yahoo.com
Keterangan: saya yusparina ingin mengucapkan salam ukhuwah pada semua yang melayari web ini dan sesiape yang mengenali boleh hubungi saya di email [email protected]

Komen yang telah dihantar
azura anakmami
(2004-12-09)
amboi akak mcm nak ucapkan slamat ari raya no..apa2 pun slamat ari raya ek akak..
istisafa
(2004-12-16)
salam perkenalan, yusparina..
nor izzah
(2005-01-01)
salam pekenalan kepada kakak sekelian sekira sudi email saya [email protected]
lieya
(2005-10-19)
Assalamualaikum...ukhti2 semua....:-)...slm ukhwah...macam pernah nampak,tapi...di mana ya?maaf la kalau silap...
nais
(2008-11-16)
istisafa, tak tidur lagi? tak ngantuk ka
qiadah
(2009-02-27)
nak berkenalan ok?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.045644 saat. Lajunya....